Om du inte kan utföra en transaktion på egen hand kontaktar du vårt handelsteam.

Våra kontorstider för handelsteamet är samma som för vårt supportteam, mellan kl. 06:00 och 16:00 GMT, måndag till fredag. Du kan använda vårt allmänna telefonnummer för att ringa vårt handelsteam: +357 22 025 100

För att kunna utföra din transaktion kan vårt handelsteam komma att fråga dig om ditt handelskonto-ID, liksom ytterligare uppgifter för att verifiera Observera att det enda språket som stöds av vårt handelsteam är engelska.