För att återställa ditt kontolösenord, gå till vår webbaserade plattform på https://app.libertex.com/#modal_restorePass eller använd menyn i Libertex mobilapp.

Oavsett vilket alternativ du väljer måste du ange e-postadressen du angav när du loggade in med oss och klicka på Hämta mitt nya lösenord.

Du får då ett e-postmeddelande med en länk för att återställa ditt lösenord.

Följ den här länken för att skapa ett nytt lösenord för att komma åt vår handelsplattform.