Som ett reglerat företag måste vi verifiera din identitet, inom 15 dagar efter din första insättning.

Så här verifierar du ditt konto:

• Skicka en inskannad färgkopia av ditt ID-kort eller körkort (vi behöver en kopia av båda sidorna på kortet). Alternativt kan du skicka en inskannad kopia till oss med båda sidorna av ditt öppna pass.
  • Skicka inskannad kopia till oss på en räkning eller ett bankutdrag som utfärdats inom de senaste 6 månaderna. Ditt fullständiga namn, din adress och datum för utfärdande av dokumentet måste synas tydligt.

Titta på den här videon om verifieringskrav.