Villkoren för demohandel är nästan identiska med villkor för live-handelskonton. Den största skillnaden är att ett demokonto är riskfritt, eftersom du kan använda det utan någon insättning och fylla på det gratis. Pengarna på demokonton är virtuella medel, så du kan givetvis inte ta ut dem. Demokonton har ingen utgångstid och du kan använda det igen när du behöver det. För att komma åt ditt riskfria demokonto, använd vår webbaserade plattform på https://libertex.com/. Ett demokonto är ett utmärkt verktyg för att testa dina handelskunskaper och lära dig hur du öppnar nya transaktioner utan att sätta in riktiga pengar. Dessutom är det bra att testa nya strategier innan de appliceras i ett live-konto.

Om du behöver fylla på ett Libertex-demokonto kan du göra det på https://libertex.com/.

Gå till den webbaserade plattformen, logga in med dina kontouppgifter, klicka på ditt namn uppe till höger och klicka sedan på demokonto.

Du kan också kontakta oss via livechatt eller på annat sätt och be våra representanter att fylla på ditt demokonto.