Du kan ange ditt vinstmål eller förlustgräns (stop loss). När du når dessa parametrar kommer din handel att stängas automatiskt. Du kan göra det både när du öppnar din handel och när som helst efter att du öppnat den.

För att ställa in ditt vinstmål när du öppnar din handel gör du följande:

Klicka på länken för förlust och vinstgränser i fönstret Öppna handel.

Ange din förlustgräns och/eller ditt vinstmål.

Välj en riktning och klicka på respektive knapp. Om du vill ställa in ditt vinstmål och/eller förlustgräns efter att du redan har öppnat din handel gör du följande:

Gå till Libertex och välj den aktuella handeln från Min handel-listan. I dialogrutan som dyker upp anger du önskade värden och klickar på Spara.