Observera att du endast kan öppna ett livekonto och använda det för handelsändamål om du är minst 18 år eller av myndig ålder, beroende på vilket som är högst.

1. För att registrera dig för ett konto fyller du i fälten e-post och lösenord i dialogrutan för mobilapplikationen eller via Libertex webbplattform på https://app.libertex.com/#modal_register

Du kan också använda dina Facebook-uppgifter för att registrera ett handelskonto.

2. När du har registrerat dig kommer vi att ställa några frågor via handelsplattformen. Svara på dem.

3. Efter att du har gjort din första insättning uppmanas du att ladda upp dina dokument för identifieringsändamål, till exempel ditt ID och intyg om bosättning.

4. Ladda upp dokumenten enligt instruktionerna från handelsplattformen och vänta på att verifieringsprocessen slutförs. Som regel verifierar vi vanligtvis nyregistrerade konton inom tre arbetsdagar.