För att ta ut pengar:

I den webbaserade handelsplattformen, gå till Uttagsavdelningen eller klicka på den här länken: https://app.libertex.com/#modal_withdrawal

Välj sedan Ny begäran > Banköverföring > Uttag

På mobilplattformen, välj Plånbok > Ta ut pengar > Banköverföring

När du har kommit åt uttagsformuläret fyller du i dina bankuppgifter.

* Fyll inte i fälten Korrespondentbank och Korrespondentkonto, om du inte har sådan information i dina bankkontouppgifter.

Obs! Du kan bara göra uttag till ett bankkonto som du är innehavare av. Vi har inte rätt att behandla uttag till bankkonton för tredje part.

Vi tar inga avgifter eller provisioner för att behandla din uttagsbegäran. Observera dock att korrespondentbanker kan ta avgifter och provisioner.

Vanligtvis behandlas uttagsbegäran av vår finansavdelning inom en arbetsdag. Det finns dock fall när vi måste köra ytterligare kontroller av kundförfrågningar. I sådana fall kan behandlingstiden förlängas.

När din uttagsbegäran har behandlats skickas pengarna till det bankkonto du har angett. Banköverföringar behandlas vanligtvis inom 2–5 arbetsdagar.