Observera att banköverföringar tar mellan 2 och 5 arbetsdagar att behandla.

Om du har finansierat ditt konto via banköverföring med Libertex-kontouppgifter och fonderna inte har dykt upp på ditt konto, var god följ dessa steg:

1. Kontrollera de uppgifter du använde för överföringen. Uppgifterna ska vara exakt som de visas på Libertex handelsplattform på https://libertex.com/

2. I händelse av fel i uppgifterna, t.ex. du angav inte Libertex som mottagare i betalningsreferensen eller uppgav inte rätt mottagarnamn, bör du kontakta din bank omedelbart för att ge dem rätt information. När din bank har fått de korrekta uppgifterna skickas de till mottagarbanken i ett e-postmeddelande eller ett vanligt brev. När mottagarbanken har mottagit detta e-postmeddelande eller brev skickas det till mottagaren, och pengarna krediteras Libertex-kontot och sedan ditt handelskonto.

3. Om du har dubbelkollat informationen och försäkrat dig om att den är korrekt, skicka ett e-postmeddelande till money@libertex.com, och bifoga en kopia av kvittot för överföringen. När vi mottagit kopia av kvittot kontaktar vi banken för att klargöra om betalningen har klassificerats som oidentifierad. Detta kan inträffa när du har angivit den korrekta informationen, men banken har misslyckats med att göra detsamma. När banken bekräftar betalningen att är oidentifierad, skickar vi denna bekräftelse till dig. Så fort du får en sådan bekräftelse bör du kontakta din bank för att ge rätt information. När din bank har rätt information kommer den att skickas till mottagarbanken i ett e-postmeddelande eller vanligt brev. När mottagarbanken har mottagit detta e-postmeddelande eller brev skickas det till mottagaren, och pengarna krediteras Libertex-kontot och sedan ditt handelskonto.

4. Om du har angivit alla uppgifter korrekt men inte har angivit ditt kontonummer i Betalningsreferens har dina pengar krediterats Libertex, men kan inte krediteras till ditt handelskonto, eftersom vi klassificerar sådana betalningar som oidentifierade. Om så är fallet, vänligen kontakta oss på money@libertex.com eller via feedback-formuläret på vår webbplats på  med en skannad kopia av ditt banköverföringskvitto och det Libertex-kontonummer som du önskar att pengarna ska krediteras till.