Välj den betalningsmetod du föredrar i insättningsmenyn på handelsplattformen. För tillfället erbjuder följande betalningsmetoder:

Kreditkort (MasterCard eller VISA)

Banköverföring (Obs: Insättning via banköverföring tar mellan 2 till 5 arbetsdagar)

Skrill

För att finansiera ditt konto loggar du in på handelsplattformen med ditt användarnamn och lösenord.

- Om du använder mobilplattformen går du till fliken Plånbok, klickar på Insättning och väljer sedan betalningsmetod.

Om du använder Web Trader klickar du på ditt namn uppe i det högra hörnet och Finansiera ditt konto. Sedan väljer du den betalningsmetod du föredrar och klickar på Fortsätt.

En sida med betalningsmetoden du har valt visas. Läs noggrant igenom all information på den här sidan och se till att dina insättningsuppgifter är korrekta. Efter att du har dubbelkollat klickar du på Insättning. När du sätter in pengar på ditt handelskonto måste du se till att du har angett kontonumret korrekt.