Ga om uw accountwachtwoord te resetten naar ons webplatform op https://app.libertex.com/#modal_restorePass of gebruik het menu in de mobiele app van Libertex.

Ongeacht welke opties u kiest, dient u het e-mailadres te verstrekken dat u gebruikt heeft om u te registeren bij ons. Klik vervolgens op Get My New Password (Nieuw wachtwoord verkrijgen).

U ontvangt dan een e-mail met een link om uw wachtwoord te resetten.

Volg deze link om een nieuw wachtwoord in te stellen voor toegang tot ons handelsplatform.