Om een klacht in te dienen over een transactie gemaakt met uw live account, waarvan u van mening bent dat deze onjuist is uitgevoerd of verwerkt, dient u het feedbackformulier op  in te vullen met zoveel mogelijk details.

Vermeld met name het volgende: transactie-ID('s), verloren bedrag, gedetailleerde omschrijving van het probleem, datum en tijd. Voeg indien mogelijk een schermafbeelding of video toe die het probleem bevestigt.

Uw klacht wordt binnen 7 werkdagen verwerkt en u ontvangt een formele reactie van ons.