Uw geld opnemen:

Ga op het webplatform naar de Withdraw (Opnemen) of klik op deze link: https://app.libertex.com/#modal_withdrawal

Selecteer daarna New Request (Nieuwe aanvraag)  > Wire Transfer (Bankoverschrijving) > Withdraw (Opnemen)

Selecteer op het mobiele platform Wallet (Portemonnee) > Withdraw Funds (Geld opnemen) > Wire Transfer (Bankoverschrijving)

Wanneer u het opnameformulier heeft geopend, vult u uw bankgegevens in.

*Vul de velden Correspondent Bank (Correspondentbank) en Correspondent Bank Account (Correspondentrekening) niet in als u deze gegevens niet heeft in uw bankgegevens.

Let op: u kunt alleen geld overmaken naar een bankrekening waarvan u de eigenaar bent. Wij mogen geen overboekingen verwerken naar bankrekeningen van derden.

Wij rekenen geen vergoedingen of commissies voor het werken van uw opnameverzoeken. Correspondentbanken kunnen echter vergoedingen en commissies in rekening brengen.

Een opnameverzoek wordt normaliter binnen één werkdag verwerkt door onze financiële afdeling. Er zijn echter gevallen waarin wij aanvullende controles moeten verrichten op klantverzoeken. In dergelijke gevallen wordt de verwerkingstijd mogelijk langer.

Wanneer uw opnameverzoek is verwerkt, wordt het geld overgemaakt naar de door u opgegeven bankrekening. Bankoverschrijvingen worden normaliter verwerkt binnen 2 tot 5 werkdagen.