U kunt uw gewenste betaalmethode selecteren in het menu Deposit (Storten) van het handelsplatform. Momenteel zijn de volgende betaalmethoden beschikbaar:

Creditcard (MasterCard of VISA)

Bankoverschrijving (let op: storten via een bankoverschrijving duurt 2 tot 5 werkdagen)

Skrill

Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord op het handelsplatform om te storten op uw rekening.

- Als u gebruikmaakt van het mobiele platform, schakel dan naar het tabblad Wallet (Portemonnee), klik op Deposit (Storten) en selecteer een betaalmethode.

Bij gebruik van web trader klik u op uw naam rechtsboven, klik op Fund your account (Storten op uw rekening), selecteer uw gewenste betaalmethode en klik op Continue (Doorgaan).

Er verschijnt een pagina met de door u gekozen betaalmethode. Lees aandachtig alle informatie op deze pagina en verzeker uzelf ervan dat alle stortingsgegevens juist zijn. Klik na een extra controle op Deposit (Storten). Zorg wanneer u geld stort op uw handelsrekening dat u het juiste rekeningnummer heeft vermeld.