When I try to make a transaction, I get the No Quote Available message. What does this mean?

Als het onderliggende activum in kwestie beschikbaar is voor verhandeling, maar u krijgt alsnog dit bericht, betekent dit dat het door u gekozen activum een laag liquiditeitsniveau heeft, d.w.z. dat er op dit moment zeer weinig of geen transacties worden gedaan met dit activum en dat de prijs ervan niet verandert.

Mocht dit het geval zijn, probeer dan uw transactie op een later tijdstip uit te voeren, wanneer er een beschikbare prijs voor is.

Als u deze foutmelding krijgt terwijl u probeert om een transactie uit te voeren op een beschikbaar onderliggend activum, start dan het platform opnieuw op en probeer het opnieuw.

Als het probleem aanhoudt, doe dan het volgende:

• Bij gebruik van het webplatform: open uw browserinstellingen en wis de cache/cookies, of probeer het platform te openen in een andere browser, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.
  • Bij gebruik van het mobiele platform: open de instellingen van uw mobiele app om de cache te wissen. Als dit niet werkt, verwijder dan de app en installeer deze opnieuw.