Hoe kan ik geld van mijn handelsaccount opnemen?

In de webversie gaat u via deze link naar de sectie voor Geldopname.

In de mobiele app, selecteert u Wallet > Geld Opnemen

Bedragen opnemen

Vul de velden Correspondentbank en Correspondentrekening niet in als u dergelijke informatie niet in uw bankgegevens heeft staan.

Let op: U kunt alleen geld opnemen naar een bankrekening waarvan u de houder bent. Wij hebben geen toestemming om opnames naar bankrekeningen van derden uit te voeren.

Onze Financiële Afdeling verwerkt opnameverzoeken doorgaans binnen een werkdag. Het kan tot 5 werkdagen duren voordat SEPA-betalingen worden ontvangen. Er zijn echter gevallen waarin wij om compliance- en veiligheidsredenen de aanvullende verzoeken van klanten moeten controleren. De verwerkingstijd kan in sommige gevallen langer duren.

Wij danken u bij voorbaat voor uw geduld.