Hoe vergrendel ik mijn winst of stel ik mijn verlieslimiet in?

U kunt uw winstdoel (take profit) of verlieslimiet (stop loss) instellen. Bij het bereiken van deze parameters, wordt uw transactie automatisch gesloten. U kunt dit doen zowel bij het openen van uw transactie als op elk moment na het openen ervan.

U kunt uw winstdoel bij het openen van een transactie als volgt instellen:

• In het venster Transactie Openen klikt u op de link Take Profit en Stop Loss.
  • Stel uw verlieslimiet en/of uw winstdoel in.
  • Selecteer een richting en klik op de bijbehorende knop.

Doe het volgende om uw winstdoel en/of verlieslimiet in te stellen als u al een transactie hebt geopend:

• Ga naar Libertex en selecteer de desbetreffende transactie in de lijst Actieve Transacties, geef in het dialoogvenster dat wordt weergegeven de gewenste waarden op en klik op Opslaan.