Hoe kan ik geld op mijn account storten?

U kunt de betalingsmethode van uw voorkeur selecteren, wanneer u naar het menu Storting op het handelsplatform gaat. Momenteel hebben wij de volgende betaalmethoden beschikbaar:

Storting

Om geld op uw account te storten, moet u op het handelsplatform inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Als u de mobiele app gebruikt, gaat u naar het tabblad Wallet, tikt u op Storten en selecteert u een betaalmethode.

Als u het webplatform gebruikt, klikt u op uw naam in de rechterbovenhoek, vervolgens klikt u op Op account storten, selecteert u de gewenste betalingsmethode en klikt u op Stort.

Een pagina met de door u gekozen betaalmethode wordt geopend. Lees alle informatie op deze pagina zorgvuldig en zorg ervoor dat uw stortingsgegevens correct zijn. Na nogmaals gecontroleerd te hebben, klikt u op Storten. Wanneer u geld op uw handelsaccount stort, zorg er dan voor dat u het accountnummer op de juiste manier heeft opgegeven.