Hoe dien ik een financiële klacht in?

"Als u niet tevreden bent met onze diensten of als u een vraag hebt over uw account of activiteit bij ons, kunt u contact opnemen met de Klantenservice via live-chat, e-mail of telefoon. Onze Klantenservice bepaalt of uw vraag onmiddellijk kan worden opgelost of dat er verder onderzoek nodig is.

Als uw vraag niet onmiddellijk kan worden opgelost, stuur dan een e-mail met het volgende:

• transactie-ID(s)
  • het bedrag van het verlies
  • een gedetailleerde beschrijving van het probleem
  • de datum en tijd

Voeg indien mogelijk een schermafdruk of een video bij die het probleem bevestigt.

Wij streven ernaar het probleem snel op te lossen (gewoonlijk binnen 5 werkdagen). Als u niet tevreden bent met het antwoord dat u op de vraag of klacht hebt ontvangen, kunt u dit verder aankaarten bij de Afdeling Compliance, volgens de procedure die wordt aangegeven in het gedeelte "Officiële Klachten".

Klik hier voor meer informatie.