Overslaan en naar de inhoud gaan

Ik heb geld overgemaakt, maar het is nog niet bijgeschreven op mijn handelsaccount. Wat moet ik doen?

Houd er rekening mee dat de verwerking van een bankoverschrijving 2 tot 5 werkdagen in beslag neemt.

Als u via elektronische overboeking geld op uw account heeft gestort met gebruik van Libertex-accountgegevens en het geld niet in uw account is verschenen, voert u de volgende stappen uit:

  1. Controleer de gegevens die u heeft gebruikt voor de overschrijving. De gegevens moeten er precies zo uitzien als op het Libertex-handelsplatform.
     
  2. Als er fouten in de gegevens staan, bijvoorbeeld als u Libertex niet als begunstigde hebt opgegeven in de betalingsreferentie of als u niet de juiste naam van de begunstigde hebt opgegeven. Neem dan onmiddellijk contact op met uw bank om de juiste gegevens door te geven. Zodra uw bank over de juiste gegevens beschikt, worden deze per e-mail of per post aan de begunstigde bank doorgegeven. Nadat de begunstigde bank deze e-mail of brief heeft ontvangen, wordt deze naar de begunstigde gestuurd. Het geld wordt bijgeschreven op de Libertex-account en vervolgens overgemaakt naar uw handelsaccount.
     
  3. Als u de gegevens hebt gecontroleerd en er zeker van bent dat ze correct zijn, stuur dan een e-mail naar [email protected] en zorg ervoor dat u de gescande kopie van het betalingsbewijs als bijlage meestuurt. Zodra wij deze hebben ontvangen, nemen wij contact op met de bank om na te gaan of de betaling als ongeïdentificeerd is aangemerkt. Dit kan het geval zijn als u de juiste gegevens hebt opgegeven, maar de bank heeft nagelaten hetzelfde te doen. Zodra de bank bevestigt dat de betaling ongeïdentificeerd is, sturen we deze bevestiging naar u door. Zodra u een dergelijke bevestiging ontvangt, moet u contact opnemen met uw bank om de juiste gegevens door te geven. Zodra uw bank over de juiste gegevens beschikt, worden deze per e-mail of per post aan de begunstigde bank doorgegeven. Nadat de begunstigde bank deze e-mail of brief heeft ontvangen, worden de tegoeden bijgeschreven op het Libertex-account en vervolgens bijgeschreven op uw handelsaccount.
     
  4. Als u alle gegevens correct heeft ingevuld, maar niet uw handelsaccountnummer in de betalingsreferentie heeft vermeld, worden uw middelen bij Libertex gecrediteerd, maar niet op uw handelsaccount, omdat wij dergelijke betalingen als ongeïdentificeerd aanmerken. Als dit het geval is, neem dan contact met ons op via [email protected] of via het feedbackformulier op onze website met een gescande kopie van het betalingsbewijs van uw overschrijving en het Libertex-accountnummer waarop u het geld wilt laten bijschrijven.
Was dit antwoord nuttig?
No
Uw feedback