Hoe kan ik het wachtwoord voor mijn account resetten?

Om het wachtwoord van uw account te resetten, gaat u naar ons webplatform of gebruikt u het menu in de mobiele app van Libertex.

Bij beide opties moet u het e-mailadres invullen dat u heeft opgegeven toen u zich bij ons registreerde en klikken op Mijn Nieuwe Wachtwoord Ontvangen.

U ontvangt vervolgens een e-mail met een link om uw wachtwoord te resetten.

Volg deze link om een nieuw wachtwoord aan te maken voor toegang tot ons handelsplatform.