Hoe open ik een live handelsrekening?

Merk op dat u enkel een liverekening kunt openen en gebruiken voor handelsdoeleinden als u minimaal 18 jaar oud bent of de wettelijke leeftijd heeft bereikt, naar gelang welke het hoogst is.

1. Om een rekening te registreren, dient u de velden Email (E-mailadres) en Password (Wachtwoord) in te vullen in het registratievenster van de mobiele app of via het webplatform van Libertex op https://app.libertex.com/#modal_register

Tevens kunt u uw Facebookgegevens gebruiken om een handelsrekening te registeren.

2. Wanneer u geregistreerd bent, worden u enkele vragen gesteld door het handelsplatform. Gelieve deze te beantwoorden.

3. Na uw eerste storting wordt u verzocht om identificatiedocumenten te uploaden ter identificatie, zoals uw identiteitskaart en bewijs van woonplaats.

4. Upload de documenten volgens de instructies van het handelsplatform en wacht tot het verificatieproces is voltooid. Als regel verifiëren wij nieuw geregistreerde rekeningen binnen 3 werkdagen.