Hvis du ikke selv kan foretage en transaktion, så kontakt venligst vores forhandler team.

Vores forhandler teams kontortider er de samme som kundesupporten, mandag til fredag fra kl. 6:00 til kl. 16:00 GMT. Du kan bruge vores almindelige telefon til at ringe til vores forhandler team: +357 22 025 100

For at eksekvere din transaktion, kan vores forhandler team bede dig om dit handelskonto ID, samt nogle yderligere detaljer for verificeringsformål. Bemærk venligst at det eneste sprog som understøttes af vores forhandler team er engelsk.