For at ændre din fysiske adresse eller e-mailadresse: 1. I den mobile platform, åben fanen mere, gå til håndter profil og vælg rediger personlige oplysninger. 2. I den webbaserede platform, gå til håndter profil og klik rediger ved siden af det felt du ønsker at redigere. Efter at du har angivet de nye oplysninger, vil systemet måske bede dig om at uploade nogle dokumenter for at bekræfte din identitet og den nye adresse. Dette er påkrævet af sikkerhedsmæssige formål, samt for at bekræfte at disse ændringer er godkendt af dig. Efter du har oprettet en anmodning om ændring af personlige oplysninger og uploadet dokumenterne, giv os venligst noget tid til at behandle det, hvilket normalt tager mellem 1 til 2 arbejdsdage.