For at nulstille adgangskoden til din konto, gå til den webbaserede platform på https://app.libertex.com/#modal_restorePass eller brug menuen i Libertex mobil app. Uanset hvilken metode du vælger, skal du oplyse den e-mailadresse som du opgav da du oprettede din konto hos os, og klik på ”Hent min nye adgangskode”.

Efterfølgende vil du modtage en e-mail med et link til at nulstille din adgangskode.

Følg dette link for at oprette en ny adgangskode og få adgang til vores handelsplatform.