Som en lovmæssigt reguleret virksomhed skal vi verificere din identitet inden for 15 dage efter din første indbetaling.

For at verificere din konto:

• Send os en indscannet farvekopi af dit ID-kort eller kørekort (vi kræver en kopi af begge sider af kortet). Alternativt, du kan sende os en dobbeltsidet indscanning af dit åbne pas.
  • Send os en indscannet kopi af en forbrugsregning eller kontoudtog udstedt inden for de sidste 6 måneder. Dit fulde navn, adresse, og udstedelsesdatoen på brevet skal kunne ses tydeligt.

Se venligst denne video om verificeringskravene.