Hvis det pågældende instrument er åbent for handel, men du stadigvæk modtager denne besked, betyder det at instrumentet som du har valgt har et lavt likviditetsniveau, hvilket vil sige at der i øjeblikket kun bliver foretaget meget få handler med dette instrument, og dets pris ikke ændres. Hvis det er tilfældet, så kan du prøve at oprette en handel lidt senere, når der er en tilgængelig pris.

Hvis du får denne fejlmeddelelse når du forsøger at foretage en handel på et tilgængeligt instrument, så genstart venligst platformen og prøv igen. Hvis problemet fortsætter, skal du gøre følgende:

- Når du bruger den webbaserede platform: åben dine browserindstillinger og ryd cache/cookies, eller prøv at køre platformen på en anden browser, såsom Google Chrome eller Mozilla Firefox.

- Når du bruger den mobile platform: åben din mobilappindstillinger for at ryde cache. Hvis dette ikke virker, så slet venligst app’en og installer den igen.