For at klage over en transaktion som du har foretaget på din live konto, i det tilfælde at du tror den er blevet eksekveret eller behandlet forkert, så udfyld venligst vores feedbackformular på  med så mange oplysninger som muligt.

Du skal specielt angive følgende: transaktions ID(er), tabt beløb, detaljeret beskrivelse af problemet, dato og tidspunkt. Hvis det er muligt, så vedhæft venligst et skærmbillede eller video som bekræfter problemet

Du klage vil blive behandlet inden for 7 arbejdsdage, og du ved modtage et formelt svar fra os.