Demo handelsforholdende er næsten de samme som dem på live handelskonti. Den primære forskel er at demo kontoen er risikofri, da du kan brugen uden at skulle indbetale penge samt gratis forøge det disponible beløb du kan handle med. Pengene på demo konti er virtuelle kreditter, så du kan selvfølgelig ikke få dem udbetalt. Demo konti udløber ikke, så du kan bruge dem til enhver tid. For at få adgang til din risikofri demokonto, så skal du benytte vores webbaserede platform på https://libertex.com/. En demokonto er et fantastisk værktøj til at teste dine handelsevner og lære hvordan du åbner nye transaktioner uden at indbetale ægte penge. Derudover er det godt at teste nye strategier før du anvender dem på en live konto.

I det tilfælde at du har brug for flere midler på din Libertex demo konto, kan du gratis forøge dem på https://libertex.com/.

Gå til den webbaserede platform, log ind med dine loginoplysninger, klik på dit navn oppe i højre hjørne og klik så på demo konto.

Du kan også kontakte os gennem den live chat eller andre kundeservice muligheder og bede vores repræsentanter at øge beløbet af virtuelle penge på din demo konto.