Når du åbner en handel hos Libertex kan du altid være sikker på at din risiko er begrænset til dit investeringsbeløb, mens din frie margin altid forbliver sikker på din konto.

Der er dog tidspunkter hvor prisen kan komme meget tæt på det maksimale tabsniveau og derved kan blive lukket som et resultat af en stærk uventet markedsbevægelse. I disse tilfælde kan det være at du ønsker at øge beløbet for din aktive handel.

For at kunne bruge denne funktion, vælg en aktiv handel, vælg så beløbet som du ønsker at tilføje til denne handel, og bekræft transaktionen.

Når du har gjort dette, vil følgende ske:

- Handelsbeløbet vil stige, og tvangslukningsniveauet vil blive flyttet væk fra risikozonen, i henhold til følgende formel:

- Handlens åbningspris vil ændres og være lig med den gennemsnitlige vægtede pris for den oprindelige åbningspris og den pris som sættes i det øjeblik hvor den givne transaktion bliver foretaget:

- Et gebyr for en sådan transaktion vil blive taget, beløbet bliver baseret på hele handelsbeløbet, under hensyntagen til multiplikatoren.

- Når du har gennemført forøgelsen af handelsbeløbet, vil rollover gebyret blive udregnet baseret på det nye handelsbeløb.

- Bemærk venligst: Når du øger beløbet for en handel, vil multiplikatoren forblive den samme som da handlen blev åbnet.

Hvor:

NewInv er det nye investeringsbeløb efter forøgelsen

NewPrice er den nye åbningspris for handlen efter handelsbeløbet blev forøget

Inv(0) er det oprindelige handelsbeløb

Price(0) er den oprindelige åbningspris

Inv er beløbet som du tilføjer til handlen

Price er aktivprisen i det øjeblik du forøgede handelsbeløbet

Minimumsbeløbet påkrævet for at oprette en sådan handel er 10 EUR