Du kan indstille dit profitmål eller tabsgrænse (stop loss). Når din handel når disse parametre, vil den automatisk blive lukket. Du kan indstille dem både i det øjeblik du åbner din handel og når som helst efter du har åbnet den.

For at indstille dit profitmål i det øjeblik du åbner din handel skal du gøre følgende:

I åbn handel vinduet, klik på linket tab og profit grænser.

Indstil din tabsgrænse og/eller dit profitmål.

Vælg en retning og klik på den respektive knap.

For at indstille dit profitmål og/eller tabsgrænse efter du allerede har åbnet din handel skal du gøre følgende:

Gå til Libertex og vælg den pågældende handel fra listen mine handler, i det vindue som vises, angiv de ønskede værdier og klik gem.