Bemærk venligst at du kun kan åbne en live konto og bruge den til handelsformål hvis du er mindst 18 år gammel eller myndig, alt efter hvad som er ældst.

1. For at tilmelde dig en konto, udfyld venligst e-mail og adgangskode felterne på den mobile apps tilmeldingsskærm eller via Libertex webplatformen på https://app.libertex.com/#modal_register

Du kan også bruge dine Facebook kontooplysninger til at registrere en handelskonto.

2. Når du har tilmeldt dig, vil du blive stillet et par spørgsmål af handelsplatformen. Besvar venligst disse.

3. Efter du har foretaget din første indbetaling, vil du blive bedt om at uploade dine dokumenter til identifikationsformål, såsom dit ID og bevis for bopæl.

4. Upload dokumenterne ved at følge instruktionerne som gives af handelsplatformen og vent på verificeringsprocessen er gennemført. Som hovedregel verificere vi typisk nyregistrerede konti inden for 3 arbejdsdage.