Der kan være et antal årsager til hvorfor din udbetalingsanmodning er blevet afvist:

1. Din kontosaldo kan være for lav til at behandle din anmodning. Sørg for at du har nok penge tilgængelig på din konto, som ikke fungere som margin i dine nuværende transaktioner.

2. Vores økonomiafdeling har anmodet om yderligere dokumentation, men du har endnu ikke indsendt denne.

3. Bankkontoen som du ønsker at udbetale dine penge til har ikke dit navn på den eller tilhøre ikke dig; i henhold til vores virksomhedspolitik, har vi ikke tilladelse til at udbetale penge til tredjeparters konti, så vi beder dig venligst om at give oplysningerne på en konto som du er indehaver af, når du udfylder dine udbetalingsanmodninger.

4. Kontooplysningerne som du har angivet er forkerte og indeholder fejl eller tastefejl; sørg venligst for at dine oplysninger er korrekte ved at logge ind på handelsplatformen.

For at fastslå hvorfor din udbetalingsanmodning er blevet afvist, bedes du kontakte os på money@libertex.com eller via live chat inden for kontorets åbningstider.