Behandlingstiden for udbetalingsanmodninger kan variere alt efter hvilken betalingsmetode du har valgt.

Bankoverførsel:

Hvis du har sendt din anmodning før kl. 14:00 GMT, vil den blive behandlet samme arbejdsdag. Hvis du sender anmodningen om udbetaling efter kl. 14:00 GMT, vil den blive behandlet den efterfølgende arbejdsdag. Bemærk venligst at lørdag, søndag og officielle helligdage ikke betragtes som arbejdsdage.

I tilfælde af at du har valgt bankoverførsel som din betalingsmetode, vil dine penge blive indbetalt på din bankkonto inden for 2-5 arbejdsdage.

Husk venligst på at banker ikke arbejder eller behandler transaktioner på lørdage, søndage og helligdage.

Den præcise behandlingstid af transaktionen kan afhænge af følgende:

1. Om din bank behandler bankoverførslen den samme dag som du anmoder den, den efterfølgende dag, eller inden for tre arbejdsdage.

2. Om du har angivet dit kontonummer og betalingsoplysninger korrekt.