For at udbetale dine penge:

I den webbaserede handelsplatform, gå til sektionen Udbetal eller klik på dette link: https://app.libertex.com/#modal_withdrawal

Så, vælg ny anmodning > bankoverførsel > udbetal

På den mobile platform, vælg venligst tegnebog > udbetal penge > bankoverførsel

Når du har fået adgang til udbetalingsformularen, bedes du venligst udfylde din bankkontooplysninger.

*Udfyld venligst ikke felterne mellemliggende bank og mellemliggende bankkonto, hvis du ikke har sådanne oplysninger i dine bankkontooplysninger.

Bemærk venligst: Du kan kun udbetale penge til en bankkonto som du er indehaver af. Vi har ikke tilladelse til at behandle udbetalinger til tredjeparters bankkonti.

Vi opkræver ikke nogen gebyrer eller kommissioner for behandling af dine udbetalingsanmodninger. Bemærk venligst, at de mellemliggende banker kan opkræve gebyrer og kommissioner.

Udbetalingsanmodninger bliver typisk behandlet af vores økonomiafdeling inden for en arbejdsdag. Der er dog tilfælde, hvor vi gennemfører yderligere tjeks af kundernes anmodninger. I sådanne tilfælde kan behandlingstiden forlænges.

Når din udbetaling er blevet behandlet, vil pengene blive sendt til den bankkonto som du har angivet. Bankoverførsler bliver normalt behandlet inden for 2-5 arbejdsdage.