Bemærk venligst det tager fra 2 til 5 arbejdsdage at behandle bankoverførsler.

Hvis du har finansieret din konto via bankoverførsel ved brug af Libertex kontooplysninger, og pengene ikke er blevet krediteret din konto, så følg venligst disse trin:

1. Tjek oplysningerne som du brugte til bankoverførslen. Oplysningerne skal fremgå præcis som du er vist på Libertex handelsplatformen på https://libertex.com/

2. I tilfælde af fejl I oplysningerne, f.eks. du angav ikke Libertex som modtager i betalingsreferencen eller har ikke angivet den rigtige modtagers navn, bør du straks kontakte din bank for at give dem de korrekte oplysninger. Når din bank har modtaget de korrekte oplysninger, vil de blive videresendt til den modtagende bank i en e-mail eller i et almindeligt brev. Når modtageren har modtaget denne e-mail eller brevet, vil pengene blive videresendt til modtagere, og pengene vil blive krediteret til Libertex konto, for herefter at blive krediteret til din handelskonto.

3. Hvis du har dobbelttjekket oplysningerne og er sikker på at de er korrekte, så send venligst en e-mail til money@libertex.com, hvor du vedhæfter en indscannet kopi af bankoverførslen. Når vi har modtaget kopien, vil vi kontakte banken for at afklare om betalingen er blevet klassificeret som uidentificeret. Dette kan ske når du har angivet de korrekte oplysninger, men banken har angivet de forkerte. Når banken bekræfter betalingen som uidentificeret, sender vi bekræftelsen til dig. Lige så snart du modtager bekræftelsen, skal du straks kontakte din bank for at give dem de korrekte oplysninger. Når din bank har modtaget de korrekte oplysninger, vil de blive videresendt til den modtagende bank i en e-mail eller i et almindeligt brev. Når modtageren har modtaget denne e-mail eller brevet, vil pengene blive videresendt til modtagere, og pengene vil blive krediteret til Libertex konto, for herefter at blive krediteret til din handelskonto.

4. Hvis du har angivet alle oplysningerne korrekt, men har glemt at angive dit handelskontonummer i betalingsreferencen, så vil dine penge være blevet krediteret til Libertex, men kan ikke krediteres til din handelskonto da vi klassificere sådanne betalinger som uidentificeret. Hvis dette er tilfældet, så kontakt os venligst på money@libertex.com eller via feedbackformularen på vores hjemmeside  med en indscannet kopi af kvitteringen for bankoverførslen, samt det Libertex kontonummer som du ønsker at pengene skal krediteres til.