Du kan vælge din foretrukne betalingsmetode efter du er gået til indbetalingsmenuen på handelsplatformen. På nuværende tidspunkt er følgende betalingsmetoder tilgængelige:

Kreditkort (MasterCard eller VISA)

Bankoverførsel (Bemærk venligst: indbetaling via bankoverførsel tager fra 2 til 5 arbejdsdage)

Skrill

For at finansiere din konto, log ind på handelsplatformen med dit brugernavn og adgangskode.

- Hvis du bruger den mobile platform, skift til fanen Wallet, klik på indbetal, og vælg en betalingsmetode.

- Hvis du bruger webtrader, klik på dit navn oppe i højre hjørne, klik på finansier din konto, vælg din foretrukne betalingsmetode og klik fortsæt.

En side med betalingsmetoden som du har valgt vil dukke op. Læs alle informationerne på denne side omhyggeligt og sikre dig at dine indbetalingsoplysninger er korrekte. Efter at du har dobbelttjekket, klik indbetal. Når du indbetaler penge på din handelskonto, bør du sikre dig at du har angivet kontonummeret korrekt.